Rabbim dara düşünce "SABIR"
sabrı bulunca "ŞÜKÜR"
şükre erince "RAHMET"
rahmete dalınca "SEVGİ" sini

ihsan eyleyip;
gönlünden geçeni avuçlarına
döksün.
AMİN
Bir tevekkül istiyorum Rabbim:
sana giden yollarımı açan,
yüreğime bir fetih,
hasretlerime bir vuslat..
Fazlından bir tevekkül istiyorum
ey Rabbim beni sana bağlayan,
yalnız sana, sadece sana..

28 Ekim 2008 Salı

Blogger erişime açıldı



Blogger erişime açıldı
hakkımız olanı aldık:-)))yayına devam

(Alıntı)Geçtiğimiz cuma günü erişime kapatılan Blogger'ın yasağı bugün öğle saatlerinde kaldırıldı. Siteye erişim yeniden engellenebilir.
Blogger.com'un 4 günlük yasaklanma macerası nihayet sona erdi. Artık herkes blog'una giriş yapabilir. Chip.com.tr'nin Google Türkiye'den aldığı bilgiye göre, geçtiğimiz Cuma günü Türkiye'den erişime kapatılan www.blogger.com, 4 günlük yasaklama macerasından sonra tekrar özgürlüğüne kavuştu. Bilindiği gibi popüler blog sitesi Blogger, Lig TV'den yapılan şikayet üzerine erişime kapatılmıştı. Kararın kaldırılma nedeni ise şimdilik "delillerin yetersiz olması ve yeni delillerin toplanma isteği" olarak açıklandı. Eğer bir gelişme olmazsa, bir süre sonra aynı yasağın tekrar gündeme gelmesi de beklenebilir... Birçok yasaklı site arasına Blogger'ın da eklenmesi, belki de bugüne kadar gösterilen en büyük tepkiyi de beraberinde getirmişti. (Chip.com.tr)

2 yorum:

TAZE NANE dedi ki...

Merhaba bloger açıldı ama benim siteme ben www koymadan giremiyorum. resimlerim çarpılı ve sizin sitede çarpılı gördüm bilginiz varmı.

SeyyAh dedi ki...

İlk defa sizden bu uyarı geldi teşekkürler...
Eğer dah aönce sayfanıza girmek için ekstra bir program kullandıysanız ya da bir başka link üzerinden erişim yaptıysanız, pc niz de bazı ayarları değiştirmiş olabilir...
O programı silin kaldırın ( program ekle kaldır 'dan). ayarlarınızı eski hale getirip aç kapa yapıp tekrar deneyin.
Gerekirse gene haberleşelim..
Biz tekrar diğer arkadaşlara kontrol ettirdiğimizde normal dendi.